Whatsapp Us! Whatsapp Us!


Pakar Cermin Kereta

Wind Auto Windscreen Sdn Bhd

Pakar Cermin Kenderaan

Cermin KeretaBullet’s EyeHalfMoonStarWiperScratchersStoneChipsCracks

Langkah Mudah Tuntutan Insurans

Cermin Depan Asli dengan Waranti 5 tahun


Bawa Dokumen

Kereta Peribadi

1. NRIC & Lesen Pemilik Kenderaan
2. Polisi Insurans
3. Geran Kereta
W

Bawa Kereta Anda

Jom ke kedai kami


1. Jalan Klang Lama (KL)
2. Petaling Jaya (Selangor)
3. Pelabuhan Klang (Selangor)

Siap

Masa Pemasangan 2~3 Jam
Termasuk Filem Tint NanoFilm
Dengan 5 tahun Jaminan

Tuntutan Cermin Kenderaan

Cepat dan mudah. Hanya bawa dokumen. Tiada bayaran diperlukan.
Panduan Tuntutan

Baiki Cermin Kereta

Kami pakar dalam Pembaikan Cermin Kereta. Pekerja kami profesional dan terlatih. Alat baiki cermin kereta kami adalah Glasweld。

Tukar Cermin Kereta

Kami pakar dalam penggantian cermin depan. Waranti 5 tahun pada Kebocoran kaca.
Galeri Foto

NANOFILM

Filem Tint

Filem tint kami adalah Kualiti yang baik dengan harga yang berpatutan.
NANOFILM Maklumat Lanjut

Pengenalan

Wind Auto Windscreen Sdn Bhd yang dahulunya dikenali sebagai Wind Autoglass Supplies - Kedai cermin Kereta ditubuhkan sejak 2011, mempunyai lebih 10 tahun pengalaman dalam industri cermin kereta. Kedai kami terletak di Jalan Klang Lama, Petaling Jaya (Selangor), Pelabuhan Klang (Selangor).

Kami pakar dalam baiki cermin kereta dan tukar cermin kereta Juruteknik kami terlatih untuk melakukan pembaikan dan penggantian cermin kereta.

Wind Auto Windscreen mempunyai juruteknik yang terlatih dan berpengalaman dalam pembaikan cermin depan dan penggantian cermin depan untuk kenderaan pelanggan kami. Kami membaiki kenderaan baru dan membaiki kenderaan lama dan klasik.

Selain itu, kami menyediakan perkhidmatan penukaran kaca untuk kenderaan seperti kereta, lori dan bas. Kami menyediakan semua bahagian kaca kenderaan seperti cermin depan, kaca pintu, kaca suku dan kaca bumbung.

Selama bertahun-tahun, kami telah membangunkan reputasi yang sangat baik. Kami dipercayai untuk perkhidmatan kami yang cemerlang, harga kami yang berpatutan dan tahap kemahiran dan pengetahuan kami yang tinggi.

WAW kini merupakan panel kaca Allianz, eTiQa, Axa Affin, Rhb, AIG, Chubb, Mpi, Aig dan lain-lain untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai panel insuranskami.

Wind Auto Windscreens mendapat populariti untuk perkhidmatan kami yang baik di samping kami menyediakan kaca yang berkualiti tinggi dan asli. Lihat lebih banyak foto dalam galeri foto kami .

W.A.W - WAW - Pakar Cermin Depan menawarkan perkhidmatan berkualiti dengan standard mutu kerja yang setinggi mungkin. Kami telah membangunkan reputasi yang kukuh untuk kecekapan, kebolehpercayaan dan nilai, jadi anda boleh yakin bahawa pembaikan anda akan dilakukan dengan cepat dan mengikut standard yang anda perlukan.


Panel Insurans Kami

Ini adalah sebahagian daripada panel kami, untuk mengetahui lebih lanjut sila klik Panel kami.

Ulasan Pelanggan Kami

Disyorkan untuk semua datang dan menukar cermin depan mereka yang rosak !!! Perkongsian & Perkhidmatan yang Baik daripada kakitangan dengan harga yang berpatutan jika membayar secara tunai tuntutan orc melalui insurans, mempunyai ruang menunggu yang bagus dan anda boleh menikmati WIFI PERCUMA sementara menunggu mereka membaiki cermin depan anda yang rosak, bagi saya ia adalah pengalaman yang baik Terima kasih Wind Autoglass Supplies. Prestasi 5 Bintang. .


5 Bintang

Nur Azreen
Facebook

Perkhidmatan yang baik, harga yang berpatutan, boleh melakukan semua tuntutan cermin depan syarikat insurans. Harga yang baik untuk menukar & membaiki cermin depan secara tunai. Sangat mengesyorkan.


5 Bintang

Khairul Norazman Noorasid
Facebook

Disyorkan untuk semua datang dan menukar cermin depan mereka yang rosak !!! Perkongsian & Servis yang Baik dari staff, harga juga sangat berpatutan, boleh claim dengan insurans kereta, juga ada bilik menunggu dan anda boleh menikmati WIFI PERCUMA� sambil menunggu mereka membaiki cermin depan anda yang rosak, bagi saya bagus pengalaman di sini���.. .Terima Kasih Bekalan Autoglass Angin����������


5 Bintang

Puan NuzulRaizah Yusof
Facebook


Lokasi

Jalan Klang Lama

KS 6, Taman Evergreen Batu 4, Jalan Klang Lama, 58100 Kuala Lumpur

SS3, Petaling Jaya (Selangor)

NO 12, Jalan SS3/59E, 47300 Petaling Jaya, Selangor (SS3)

Pelabuhan Klang

303 G, Jalan Telok Gadong Ks/01, Off Persiaran Raja Muda Musa Pandamaran, 42000 Pelabuhan Klang Selangor.

Visi, Misi dan Percaya Kami

MISI KAMI

Dasar teras Wind Auto Windscreen Sdn Bhd adalah untuk sentiasa berusaha untuk menjadi peneraju industri dalam industri cermin depan automotif dengan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti dan harga yang kompetitif kepada semua pelanggan kami.


VISI KAMI

Untuk kekal di barisan hadapan dalam perubahan dalam perniagaan pakar cermin depan, mengutamakan pelanggan dalam mana-mana hubungan perniagaan dan berusaha ke arah menyediakan industri pakar cermin depan yang berkualiti secara keseluruhan. Dengan gabungan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang tiada tandingan, Wind Auto Windscreen Sdn Bhd akan menjadi pilihan yang jelas untuk semua keperluan cermin depan. Di Wind Auto Windscreen Sdn Bhd kami percaya perkhidmatan perniagaan yang baik akan mewujudkan lebih banyak peluang dan membawa lebih ramai pelanggan.


KEPERCAYAAN KAMI

Wind Auto Windscreen Sdn Bhd, kami percaya perkhidmatan perniagaan yang baik akan mewujudkan lebih banyak peluang dan membawa lebih ramai pelanggan. Pelanggan yang berpuas hati akan mengesyorkan lebih ramai pelanggan kepada kami.

Waktu Operasi

Isnin Hingga Sabtu
10 pagi hingga 7 malam

Profesional

Penggantian Cermin Kereta
Cepat dan Profesional

Ikuti Kami di Media Sosial

Kami Menerima Bayaran Elektronik


© Hak Cipta 2018 Lennex Koh
Hak Cipta Terpelihara
Syarat Penggunaan | Dasar Privasi